ORDU / KUMRU - Eskiçokdeğirmen İlkokulu

Nis

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde ilkokul kategorisinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı Ezbere En Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Eslem Yağmur ACUNMAN  2. oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü (12 Mart) okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Şbt

Kumru İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine 'Temel Trafik Kuralları ve Okul Geçidinin Kullanımı' konulu eğitim verilmiştir. Ekiplere teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı karnelerin dağıtılması ile sona erdi.İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim İŞLEYEN, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Sefa GÜRGÜN; İlçe Emniyet Amiri Sayın Hakan ORMANCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN, Şube Müdürümüz Bülent YILMAZ okulumuzdaki karne törenine katıldılar. Sınıflar dolaşılarak karneler dağıtıldı. Doğum günü olan öğrencimizin doğum gününü İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim İŞLEYEN ve İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Suat EVİN kutladı.Ardından İstiklal Marşı okundu ve tören sona erdi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu tatiller dileriz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilmiş olan faaliyet planına uygun olarak okulumuzda kültürel,sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlenmiştir. Her gün için ayrı ayrı planlanan etkinlikler saatlerinde gerçekleştirilmiş olup tüm okul paydaşlarının katılımı sağlanmıştır. Emek veren öğretmen, öğrenci ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri' projesi kapmasında ocak ayı faaliyetleri gerçekleştirildi. Emek veren öğremci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda,  Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi uygulanmaktadır.Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu proje kapsamında okulumuzda  Aralık ayında Yunus Emre şiirleri okumaları yapıp çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönönümü sebebiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emek veren öğrenci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemizde 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan ''Kızılay Haftasını'' okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirdik. Etkinliklere katkılarından  ötürü tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Eskiçokdeğirmen İlkokulu öğrenci, öğretmen ve  velileri Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladılar. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kumru İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğünün  Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında "Satranç Turnuvası"  Davut Yılmaz Spor Salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz turnuvaya 4 öğrenci ile katılım sağladı. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuzda çevre koruma haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.Programda emek veren personel, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasıyla başlayan Milli Mücadelenin 104. yıl törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Öğrencilerimiz törende;  şiir, müzik, ve çeşitli gösterileri sundular. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.